Tutustu 100 % luonnolliseen, aitoon, jäljitettävään ja dokumentoituun Manteliöljyyn: Landeman ammattimainen laatu.
Label Landema: Peräisin omista toimitusketjuistamme
Valmistusmaa: RANSKA
Keräysmaa: YHDYSVALLAT
Kasvin osa: Manteli
Koostumus: 100 % puhdasta ja luonnollista.
Hajuvivahteet: ominainen, hienovarainen
Valvottu ja pakattu työpajoissamme Ranskassa
Valmistus
Tarjoamme tätä manteliöljyä hallitusta toimitusketjusta, joka on puristettu kylmäpuristamalla. Laatu ja alkuperä taattu. Varmistaaksemme optimaalisen käytön kosmetiikkavalmiin ja -muotoilun, öljy on sen jälkeen jalostettu ja hajustettu. Laadunvalvonta ja lopullinen pakkaus työpajoissamme Ranskassa, Landesissa.
Viljely
Mantelipuu kuuluu ruusukasvien perheeseen ja se on hedelmäpuu, joka kukkii talven lopussa huolimatta aamupakkasista. Sen mehukas hedelmä vapauttaa ytimen, joka sisältää mantelin.
Tuoteryhmä: MANTELI
Uutostyyppi: Kasviöljy
INCI-koodi: 100 % MANTELIÖLJY
Valmistusmaa: RANSKA
Keräysmaa: YHDYSVALLAT
Kasvin osa: Manteli
Käyttöluokka kuluttajille: Ainesosa
Kasvitieteellinen nimi: Prunus dulcis (Mill.)
DAWebb (Syn): Prunus amygdalus Batsch / Amygdalus communis L.)
Koostumus: 100 % puhdasta ja luonnollista.
CAS EINECS nro: 90320-37-9
CAS TSCA nro: 8007-69-0
CE nro: 291-063-5
Kuljetustiedot: Ei luokiteltu vaaralliseksi: CE nro 291-063-5: Kuljetustiedot
Manteli on ylistys herkuttelulle. Sen profiilien rikkautta, joka vaihtelee makeasta mantelista frangipanen tyypilliseen karvaaseen manteliin, tekee siitä välttämättömän B2B-verkkokaupan alalla.
Muut pakkaukset VRAC ja SACHETS: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - Manteli on kuorimainen hedelmä, joka on peitetty vihreällä ja samettisella kuorella (brou), joka kuivuu ja halkeaa kypsyessään, paljastaen pähkinän. Kun mantelit kuoritaan ja kuivataan, niiden kuori on ruskea. VIJAYA tarjoaa valikoiman kuorittuja manteleita sekä luonnollisia tai paahdettuja kuorittuja manteleita, jotka ovat auringon täyttämiä, jotta ne vastaavat parhaiten maku- ja koko vaatimuksiasi. Ne ovat myös saatavilla viipaloituna tai jauheena, Kulinaarisina Apuina.
Manteli on erittäin arvostettu ruoka, joka on tunnettu paitsi miellyttävästä maustaan myös monista käyttötavoistaan keittiössä ja kosmetiikassa sekä lukemattomista hyödyistään.
Se nautitaan sellaisenaan, jälkiruoissa ja ruokalajeissa. Siitä valmistetaan kasvimaitoa, öljyä, voita ja sitä käytetään kauneustuotteissa.
Manteli on mantelin puun hedelmä, ja siitä erotetaan makea manteli, Prunus amygdalus var. dulcis, ja karvas manteli, Prunus amygdalus var. amara, josta jälkimmäinen on myrkyllinen syanidihapon pitoisuuden vuoksi. Se on öljyinen siemen, eli se on runsas rasvojen lähde, ja sitä kutsutaan usein "kuivaksi öljyhedelmäksi". Mantelipuu kasvaa lämpimillä ja kuivilla alueilla: nykyään Yhdysvallat, erityisesti Kalifornia, tuottaa lähes puolet maailman tuotannosta, jota seuraavat Espanja, Iran, Syyria, Italia ja Marokko.
Ean13:3701511707255
Viite:AmandeBioEmondéeFrance1
Tämä mantelijauhe mahdollistaa kakkujen, makaronien ja muiden kotitekoisten jälkiruokien valmistamisen.
Ainesosat: 100% puhdasta manteliviljaa. Ilman poistamista tai lisäämistä.
Nettopaino (G): 200